ALMERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 800 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Almeria. Meer weten? Ontdek meer

31 okt 2022 om 20:16 Slechte service! Wij gaan voortaan naar een andere!
16 okt 2022 om 0:39 snellen bezorging en eten is prima
9 okt 2022 om 22:22 Op tijd bezorgt en lekker warm eten.
5 okt 2022 om 18:06 Lekker !!! Lekker vege Kapsalon
15 sep 2022 om 19:39 Superlekker en top bezorger (die een sausje meenam omdat ik die vergeten was aan te vinken) lief!!
1 sep 2022 om 23:56 Lekker vege Kapsalon
1 sep 2022 om 20:14 Normaal bestel ik hier altijd maar nu was het waardeloos meer dan een uur te vroeg en dan was het eten ook niet echt warm. Het was echt niet zoals we gewend waren!
28 aug 2022 om 21:43 Snel geleverd, eten was lekker!
27 aug 2022 om 20:45 Er zat een haar in mijn eten. Het was wel lekker maar had toen ik dat zag meteen geen trek meer
30 jul 2022 om 21:52 Zoals beloofd altijd optijd en goede kapsalons.wij bestellen altijd op een tijd in plaats van zo snel mogelijk.Goede en nette service.toppie erg blij met jullie. Bestellen met regelmaat
26 jul 2022 om 20:32 Altijd TOP
24 jul 2022 om 21:23 Bezorging was snel. Eten was drie x niks. Pizza shoarma was meer paprika en uit dan vlees. Broodje met kip was veelste zout en kapsalon smaakte ook voor geen meter. Eerste keer hier besteld gelijk de laatste keer geweest.